I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, May 21, 2011

dedicateD 2 FREns that ALWAYS bside ME

Hadis Anas bin Malik r.a:
 

Nabi s.a.w telah bersabda: Tidak sempurna iman seseorang itu, sebelum dia mengasihi saudaranya atau baginda bersabda: Sebelum dia kasihkan jiran tetangganya, sebagaimana dia kasihkan dirinya sendiri.

_____________________________________________________

SAQIRAH BINTI MOHD NASARUDIN
^^this my closer,my twin,my bff...kisah frenship y mnarik..dlu tyme sek,duk sbelah2..dlm hostel,katil pun sbelah2..jatuh moto sma..gosip ssame heee2..ALHAMDULILAH..ALLAH nak je kita stil dekat lg bila DIA tmpatkan kita d UNISZA sme2 t..even kos lain (human source vs islamic study)..tapi kmpus same..UNISZA akn mnjadi saksi pshbatan kita pas ni..selmat berjuang..^^

SITI NURLIANA BINTI MOHAMAD ZAKI
^^thnx sbb jd kwn aku..slmat bjuang di KMK KEDAH(CHANGLUN)..struggle btol2 dlm matrik ni ni..kalau ang bjaya.aku org ptama akn ucp thniah..-aku akn pastykan-hee..never give up.msty susah nk jumpe t,cuti xsame kan..tnggu raya t..kita hang out ag same2..jage diri+iman+haty..moga ALLAH kuat lagi ukhwah antara kita even berjauhan terpisah antara dua benua..-over kan-^^

NUR FAEZAH BINTI RUSLI
^^rindu la kt ang..dh la susah jume..thnx slalu trun kulim untuk km..trip skali pun dh nk cecah rm2*.** kan..he..gd luck kt tmpat baru t(ASASI LAW,UIA)...de jgk sorang kwn aku akn jadi lawyer t..aku akn rndu ang..guna kmmpuan OTAK ang 2 untuk dpt poiter y mletup k..nak je tngk kita smua bjya..all the bez...^^

ANISA BINTI ADENAN
^^ni sorang kawan aku y paling kecik..tp smngat dy besar..yg ni bakal akuntan-insyaALLAH-..cmne la khabr ang kat sane kan..gtaw aku kalau ssape buli ang..buli je balik..ingt balik pnglamn kita toucher budk2 dlu..he..t jgn lua cita kt aku pnglaman kat sana(DIPLOMA PNGURUSAN BANK,UITM MERBOK)..masing2 dah bawak haluan sendri..rndu gle la zman sek y mrapu 
2..hee^^

NURUL SYAZWANA BINTI ABDUL RAHIM
^^ni r kwan y aku nak tggu sngt knduri nasi minyak dy sbb aku y satukan dy ngn bf dy..he..lame kot depa..jage dy bek2 wana demi aku..he..blja rajin2 t kat(POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN ARAU PERLIS,PNGAJIAN PERNIAGAAN)..jg lupe aku naa..ha bole la ang jadi consltn t..ingat x angan2 kita nak wat bsnes catering+pngantin +conopy..he(zaman gile2 2)..BTW all the bez...^^

NUR HANIS BINTI ROSLAN
^^NI kwn aku y pling mnja la..he..nk je dekat ngan mak dy kat umah n bsama kucing2 dy 2..stdy rajin kat sek 2..t mbung dgree pastykan U y hebat k dari kami..tngkap pointer y tnggi2..ntah t bOLE jdi doktor haiwan KAN..-AMIN-..gd lucK(PRA U KMNUSIAAN.SMKK)..hope intvwe untuk SPA 2 dpt..pape pun,hope ukhwah y terbina nver say gd bye^^

^^aku tetp syg ang even de kisah silam antra kita..xpe aku maafkan n cbe tima dgn aty y terbuka..selmat bjuang kt sek baru(PRA U KEMANUSIAAN,SMKK)..-btol ke x.xpasty-hee..gunakn otak ang y expert bab baca mbaca ni sbaiknya..kenangan kt ASMKTJ,xkan aku lupa..borak smpai 3 pagi kan..tah sembang pe pun xtaw..lepak kat BILIK busana 2,smbil mkn2..bez kan..^^

NUR AMALINA BINTI AZMAN
^^aku rndu gelak ang wey..haha..btw ang cane.masih pk ke nak smbng mne..POLI dpt jauh plak..stil ngan fom6 pun ok..t ang bole amik pndidikn kan..nak jadi ckgu sejarah kan...he..dok sek baru msty bez..he tak se'bez' kgkawan kt jlutong..kan?he..gd luck..(PRA U KEMANUSIAAN ,SMKK)

 NUR ANASHUHA BINTI MD ISA
^^ngan ang je wey aku xde gmbar..he..soe..yagn tudung putih ni ha chua..cane ko..KPTM ke FOM6 ke...he..xpe t dah cmfirm aku edit lain post ni..he...tkot nk msg ang.almklumlah..ornag bkerjaya kan..hee..t toke clcom blue cube 2 serang aku plak..hee..k2,kat mne pun blaja t,jgn lupa aku k..drive crefully..paling pnting jagn lupa jmput aku mam nasi mnyak t..hee^^
____________________________________________________________________________

Yang indah itu pertemuan
Yang manis itu kemsesraan
Yang pahit itu perpisahan
Yang tinggal hanyalah kenangan

Sahabat akan mencari walau tak dicari...
Sahabat selalu memberi walau tak diberi...
Sahabat akan menerima walau tak suka...

"Selemah-lemah manusia ialah orang yg tak boleh mencari sahabat dan
orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yg mensia-siakan sahabat yg
telah dicari"

No comments:

Post a Comment